0

Політика конфіденційності

Умови використання та обробки персональних даних

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду на обробку, збір, реєстрацію, накопичення, безстрокове зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання, знищення, знеособлення персональних даних з первинних джерел (дані загального характеру (прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, громадянство, місце проживання); паспортні дані (серія, номер, дата видачі паспорта, органу, який видав); ідентифікаційний код; дані для зв`язку з особою (номери телефонів (домашнього, мобільного), електронна адреса); контактні дані осіб, які отримують воду; детальна адреса та місце доставки води та/або встановлення обладнання; наявність банківського рахунку (номер рахунку, найменування та реквізити банку), чи інших відомостей, отриманих від мене будь-яким способом з метою належного виконання вимог діючого законодавства України, захисту інтересів та прав сторін, з метою забезпечення реалізації господарсько-торгівельних відносин, податкових відносин, бухгалтерського обліку та звітності з метою реалізації фізичним особам продукції товариства (води питної у бутлях об`ємом 18,9л, води мінеральної природної лікувально-столової ) разом з додатковим товаром (кава, чай, цукор, одноразовий посуд тощо), а також здійснення допоміжних послуг покупцям води шляхом доставки продукції та доптовару у домівки та надання у користування обладнання і установок для підігріву та охолодження води (кулери, помпи, диспансери) і проведення їх обслуговування. Без отримання додаткової письмової згоди надаю право знищувати мої персональні дані та обмежувати доступ до них, передавати мої персональні дані третім особам.